Jubilæum

Hurra, Eurotechnic fylder 40 år!

EuroTechnic blev grundlagt 1. maj 1984 og har været med hele vejen. Da vi startede, vejede en mobiltelefon fire kilo, og de første styresystemer så dagens lys.

Siden er udviklingen eksploderet, mobiltelefonerne ligger i alles lommer, og de komponenter, vi arbejder med i dag, er mindre, lettere, hurtigere, billigere og bedre.

Vores grundlæggere Christian Jensen og Ole Kragelund startede med at producere til den daværende mobilindustri i Nordjylland. Allerede efter kort tid voksede efterspørgslen fra de lokale kunder med behov for produktion af elektronik.

Igennem alle årene har vi løbende investeret i automatisering af de forskellige processer. Derfor kan vi i dag tilbyde en fleksibel produktion med nogle af de nyeste produktionsteknologier inden for elektronikmontering og SMD-produktion.

De lokale kunder og den lokale forankring i Nordjylland har EuroTechnic stadig, men i takt med at markedet for elektronik er blevet et globalt marked, har vi i dag en række udenlandske kunder, som bidrager til virksomhedens fortsatte udvikling.

Vi lægger vægt på de nære kunderelationer, og at vores kunder altid føler sig rådgivet og i gode hænder under hele processen. Ved at holde al vores produktion og ekspertise i Danmark, er vi tæt på, så vores kunder kan følge forløbet fra idé til færdigt produkt på nært hold.

Læs flere nyheder

Jubilæum

our knowledge - your peace of mind

ContaCt

adDress

EuroTechnic A/S

Hagensvej 9-11

9530 Støvring

Denmark

information

Job hos EuroTechnic

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.